Restoran

Isprobajte bogatu gastronomiju slavonskog kraja i veliku ponudu domaćih specijaliteta u Pansionu Budimir Đakovo. Iz ponude izdvajamo jela pripravljena na ražnju, u krušnoj peći ili ispod peke. Iznenadite svoja nepca ukusnim slavonskim jelima kao što su janje ili odojak s ražnja, teletina ispod peke, šaran na rašljama, fiš/riblja juha, čobanac, hladne plate s domaćim proizvodima i još mnoga druga domaća jela. Restorane dijelimo u gornji restoran i zatvoreni trijem.

Gornji restoran uređen je na tradicionalan način, obložen crvenom opekom i punim drvetom uz slavonske motive. U ljetnim danima uživajte u hrani na ugodnoj terasi ispred restorana. Restoran raspolaže s 90 sjedećih mjesta te je prigodan za organizaciju svečanosti i proslava.

Zatvoreni trijem uređen je starim hrastovim gredama i obložen punim drvetom stvarajući dojam kolibe. Trijem se po Vašoj želji može otvoriti i transformirati u veliku ljetnu terasu gdje ljeti može primiti do 250 osoba, dok je zimi kapacitet 200 osoba. Zatvoreni trijem opremljen je klimama i podnim grijanjem i kao takav je pogodan za manja vjenčanja, svečanosti, karmine i proslave.